François Saeys - VoorzitterFotoclub Ontspanner stelt zich als doel de fotografie als hobby te promoten, dit alles in een gezellige en ontspannen sfeer. Iedereen kan in de club aan zijn trekken komen: zowel de begin­ner als de gevorderde. Regelmatig worden er lesavonden ingericht met lesgevers die op fotografisch gebied reeds verschillende uit­stekende prestaties hebben geleverd. Zij bespreken dan vooral de inhoud en de compositie van hun werken. Er zijn ook verschillende technische lesavonden waar zowel digitale als analoge fotografische technieken worden besproken. Deze bijeenkomsten hebben plaats op de eerste en de derde woensdag van de maand telkens vanaf 20u30, behalve in de maand juli. Traditioneel staat er ook ieder jaar een avond modelfoto­grafie op het programma, waarbij een model poseert voor al onze leden!

Op deze website vindt U naast praktische informatie over onze club en onze activiteiten, ook een aantal mooie portfolio’s van onze leden.

Voorzitter
Francois
Saeys
Ondervoorzitter
Geert
Heyvaert
Secretaris
Rudy
Brusselmans
Penningmeester
Dirk
Leemans
Webmaster
Niels
Penneman
Gallerie "De Fontein"

Galerie “De Fontein”

Wenst U meer informatie over de werking van de club, lidgeld, onze bijeenkomsten, … aarzel dan niet om ons te contacteren via dit invulformulier. Wij bezorgen u zo snel mogelijk een antwoord.

There was an error submitting the form.

Thanks! Your email was successfully sent. We should be in touch soon.

You forgot to enter your name.
You forgot to enter your email address.
You forgot to enter your comments.

Address: Grote Plaats 1, 9280 Lebbeke
Phone:
Fax:
E-mail: ondervoorzitter@ontspanner.be