38ste fotosalon

BY IN Uncategorized Reageren uitgeschakeld

affiche Tentoonstelling Ontspanner 2017

Fotoclub Ontspanner nodigt U uit op haar 38ste fotosalon.

Op zondag 10 september 2017 opent de Lebbeekse Fotoclub Ontspanner voor de 38ste maal de deuren van haar bekende fototentoonstelling. Door de jaren heen groeide dit salon uit tot de ontmoetingsplaats van iedereen die van fotografie houdt. Zowel de veeleisende amateur­fotograaf, als de geïnteresseerde leek kan volop genieten van de vele mooie fotowerken die deze tentoonstelling rijk is.

Fotoclub Ontspanner stelt zich als doel de fotografie als hobby te promoten, dit alles in een gezellige en ontspannen sfeer. Iedereen kan in de club aan zijn trekken komen, de begin­ner zowel als de gevorderde.

Regelmatig worden er lesavonden ingericht met lesgevers die op fotografisch gebied reeds verschillende uit­stekende prestaties hebben geleverd. Zij bespreken dan vooral inhoud en compositie van hun werken. Er zijn ook verschillende technische lesavonden waar zowel digitale, als analoge fotografische technieken worden besproken. Traditioneel staat er ook ieder jaar een avond modelfoto­grafie op het programma, waarbij een professioneel fotomodel poseert voor al onze leden!

Het fotosalon van Fotoclub Ontspanner is gratis te bezoeken in de raadszaal van het gemeentehuis van Lebbeke tijdens de jaarmarkt op:

  • zondag 10 september 2017 van 14 tot 20 uur;
  • dinsdag 12 september 2017 van 10 tot 18 uur.

Wie meer inlichtingen wenst over deze tentoonstelling of over de clubwerking kan een e-mail sturen via het contactformulier.

Comments are closed.